De Volta

Casa de pescadors:

En aquesta rehabilitació, l'equip de la Bòbila, junt amb els seus  col·laboradors, va invertir dos anys d'esforços per a la remodelació dels seus ambients interiors i exteriors, posant molta atenció amb la selecció de materials, mobiliari, il·luminació, utensilis entre altres.

La primera de moltes decisions va ser la de conservar la estructura perimetral, aixì com els patis, balcons i finestrals, amb l'objectiu de garantitzar la entrada de llum natural.

De la mateixa manera, va ser necessari considerar la humitat i el salitre que solien afectar a aquestes cases, motiu pel que es va acudir al coneixement de professionals i artesans de la zona. També es van fer uns tractaments especials dels que disposa la Bòbila, pel ferro i la fusta, sempre amb el propòsit de conservar el més fidel possible l'estil local.